Terug naar overzicht

Veteranentoernooi

GTPC Ad Astra (Tennisbaan 1, Tennisbaan 2 , Tennisbaan 3 , Tennisbaan 5, Tennisbaan 6, Tennisbaan 4, VS Sport Padelbaan, Padelbaan 2)
13-7-2024 10:00 - 13-7-2024 17:00
Loes Keller, Frits Straver, Adrie Vink, Sophie Vink-van Oostrum

Het Ad Astra Gemengd Senioren Toernooi wordt op zaterdag 13 juli 2024 als van ouds  georganiseerd voor senioren tennissers en dit jaar ook voor senioren padellers!

Dit ééndaags toernooi staat open voor dames in de leeftijd vanaf 40 jaar en heren vanaf 45 jaar,  lid of geen lid van een vereniging of van de KNLTB.  Voor zowel tennis- als padel wedstrijden in het onderdeel Gemengd dubbel. Je dient de gehele dag beschikbaar te zijn.
Programma:       
Ontvangst                                     09.30 uur          met koffie/thee en lekkers
Aanvang wedstrijden                   10.00 uur
Lunch v.a.                                    12.00 uur
Vervolg wedstrijden                     13.00 uur
Einde wedstrijden                        16.00 uur
Prijsuitreiking                               16.30 uur
Aanvang BBQ                              17.00 uur     
    

De consumpties zijn uiteraard wel voor eigen rekening. We eindigen de dag met gezellig nazitten, en genieten van de BBQ.
Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per persoon, inclusief koffie/thee, lunch en BBQ. Te voldoen bij aankomst op de dag zelf aan de bar.
Van te voren wordt een reële indeling op sterkte in poules gemaakt, afhankelijk van de inschrijvingen. Er worden tennis- en padel- wedstrijden gespeeld van elk 45 minuten. Er wordt gewoon doorgespeeld en het koppel met de meeste games heeft de wedstrijd gewonnen. Elk koppel speelt minimaal 3  wedstrijden. In principe speel je tennis of padel,  geef dit duidelijk aan bij je aanmelding. Padelrackets zijn beschikbaar!

Je dient je in te schrijven met partner! Mocht dat niet lukken dan zoeken wij eventueel een partner voor je, echter er is geen garantie. Inschrijven door een mail te sturen naar: [email protected]  met vermelding van: naam, dubbelpartner, mobiel tel.nummer,  speelsterkte en geef aan of je tennist of padelt.

De inschrijving sluit op woensdag 10 juli 2024 om 16:00 uur.

Met sportieve groet, Senioren(veteranen)commissie GTPC Ad Astra
Adrie, Frits, Loes en Sophie.

  Terug naar overzicht