Algemene informatie

Het mooi in het groen gelegen tennispark beschikt over 6 gravelbanen, 2 padelbanen en 1 minibaan/(onofficiele) pickle ball baan en een centraal gelegen clubhuis, dat is voorzien van omkleedruimten, inclusief douches en toiletten, een bar en een recreatieruimte.
 
Duurzaamheid
Ad Astra doet veel aan duurzaamheid.
  • Gehele gebouw voorzien van dubbel glas;
  • Op het dak van het clubgebouw liggen zonnepanelen;
  • Baanverlichting door energiezuinige LED lampen.
Openingstijden:
Het park is gedurende het seizoen elke dag open van 08.30 uur tot 23.00 uur. Het tennisseizoen loopt van begin april tot medio november. Na medio november blijft het park beperkt open zolang de tennisbanen bespeelbaar zijn en de banen niet benodigd zijn voor onderhoud/winterklaar maken. Het padelseizoen loopt in principe het hele jaar door, waarbij de banen toegankelijk blijven. Wijzigingen van bespeelbaarheid en openingstijden worden kenbaar gemaakt in de clubapp.
 
Telefoon park:
Telefoon in clubgebouw: 0182-531346.
Adres park:
Groen van Prinsterersingel 50
2805 TE Gouda
 
 
Statuten:
GLTC Ad Astra is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid. Haar statuten zijn goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 2 februari 2006. Op de extra ALV van 11 maart 2023 is een statutenwijziging aangenomen, waarbij de belangrijkste wijziging de naamsverandering is van GLTC (Goudse Lawn Tennisclub) Ad Astra tot GTPC (Goudse Tennis en Padelclub) Ad Astra.

Koninklijke Nederlandse Lawntennis Bond (KNLTB)
De vereniging staat ingeschreven bij de KNLTB onder verenigingsnummer 71084.

Kamer van Koophandel (KvK)
De vereniging staat ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer 40465000.