Overname AA-diensten

Op Ad Astra zijn er leden die AA-diensten (voorheen bardiensten) tegen betaling overnemen. Reken op een bedrag vanaf 30 euro. In de onderstaande tabel staat de contactinformatie van de leden die dit doen.

Naam Tel. vast Mobiel Voor aanvang seizoen
 Ems Peters   06-44227148 ja
 Felix Arenales   06-10328353 ja
 Melissa Trompert   06-12840535 ja
 Siep Weijzen   06-28901531  nee
 Dieuwertje Erkens   06-40510627 ja


Wanneer een dienst wordt overgedragen, blijft degene die voor de betreffende dienst is ingepland verantwoordelijk voor een correcte uitvoering ervan. Het bestuur draagt geen verantwoordelijkheid voor afspraken, die met een overnemer van een dienst worden gemaakt.

Als de dienst overgenomen wordt door iemand anders is het niet nodig dit bij de barcommissie te melden. De automatische herinneringsmails worden nog steeds naar dezelfde persoon gestuurd, deze mails kunnen genegeerd worden.

Overname dienst voor aanvang tennisseizoen regelen.
Het is ook mogelijk om het over laten nemen van je diensten al voorafgaand aan het seizoen te regelen. Dit kan handig zijn als je van tevoren weet dat je geen dienst wilt doen. De overnemer plant dan zelf de dienst in tijdens de inschrijfperiode, en geeft aan de barcommissie door voor wie hij of zij de dienst draait. De vergoeding daarvoor moet onderling afgesproken worden. Het is het handigst om dit te direct te regelen zodra bekend is geworden hoeveel diensten iedereen gaat draaien. Probeer dit te regelen voordat de inschrijfperiode voor de diensten is begonnen. De overnemers van diensten, die ook aan deze regeling willen meewerken, staan gemarkeerd in de kolom 'Voor aanvang seizoen'.