KNLTB Najaarscompetitie 2024

03 juni 2024


 Najaarscompetitie 2024 (Tennis en Padel)
De Najaarscompetitie Tennis en Padel kent 5 speeldagen. Dit is gedaan met het oog op de weersomstandigheden die naarmate het jaar vordert meestal slechter worden en om niet in het gedrang te komen met de Herfstvakantie. Deze competities worden gespeeld van week 37 t/m 41.
De exacte speeldata voor de Tenniscompetitie vind je hier:
knltb-tennis-speeldata-najaarscompetitie-2024.pdf 
De exacte speeldata voor de Padelcompetitie vind je hier:
knltb-padel-speeldata-najaarscompetitie-2024.pdf 
Bij Ad Astra wordt alleen op vrijdag, zaterdag en zondag competitie gespeeld. Je kunt kiezen uit het inmiddels wel bekende competitie-aanbod. Mocht je toch nog vragen hebben over de competitievormen waaruit kan worden gekozen, stuur dan een email naar: [email protected] . Ben je Teamcaptain van een bestaand team en/of nieuw team en wil je meedoen aan de Najaarscompetitie? Meld je dan uiterlijk voor 16 juni aan via het inschrijfformulier op onze clubsite:
Inschrijfformulier voor Tennis/Padel competities 
en geef daarbij aan op welke competitiedag (geldt voor Tennis en Padel) en welke competitievorm (Tennis) je wilt spelen. De competitie bijdrage per team bedraagt € 75,- voor de Najaarscompetitie (5 speel dagen) en zal gefactureerd worden aan de captains van het betreffende team.
Met vriendelijke groet, De Technische Commissie: Vincent de Ruiter (Tennis), Oscar Terwijn (Padel) en Frits Straver. 

Nieuwscategorieën