Zoeken

Huren Padelbaan

- voor niet-leden -

De snelste manier om een PADEL- of tennisbaan bij Ad Astra te huren of te reserveren:

1660410722 QR 62f7db62e2e83

Klik voor regelingen/betalingen

bardienst

Diverse bardiensten zijn komen te vervallen, met als gevolg deze regeling hoe te handelen om de bar af te sluiten, als je niet afgelost wordt en hoe je een gesloten bar weer kan openen.

Regeling:

 • Acties bardienaar, die niet wordt afgelost en de bar moet sluiten.
  De bardienaar die zijn/haar dienst erop heeft zitten, doet de terrasdeuren op slot, doet de grendel op de deur naar de hal en verlaat het clubhuis via de keuken door het fusthok. De deur hoeft niet afgesloten te worden, hij kan gewoon dicht gedaan worden.
  Acties laatste bardienst: klik hier.
    
 • Acties bardienaar, die de bar moet openen.
  Hij/zij kan het clubhuis binnen gaan via de deur van het fusthok door gebruik te maken van zijn KNLTB- pas door de kaartlezer te halen. Net zoals bij de voordeur en bij het tussenhek naar de Tennishal zal er ook op de buitendeur van het fusthok een kaartlezer komen.
  De bardienst moet dus niet vergeten zijn/haar KNLTBā€“pas mee te nemen!
  De kaartlezer zal een kwartier voor tot een kwartier na aanvang van de bardienst geactiveerd zijn.
     
 • Bij calamiteiten, bijvoorbeeld dat de stroom uitvalt of dat er geen bardienst is geweest en er al dan niet een kaartje voor de deur hangt met verwijzing naar de benzinepomp, kan de sleutel van het fusthok gehaald worden bij het Argos benzinestation. Met de sleutel kan de deur van het fusthok geopend worden zonder gebruik te hoeven maken van de kaartlezer.
  (NB.: Ook voor het ophalen van de sleutel is de KNLTB-pas vereist.)