Zoeken

Huren Padelbaan

- voor niet-leden -

De snelste manier om een PADEL- of tennisbaan bij Ad Astra te huren of te reserveren:

1660410722 QR 62f7db62e2e83

Klik voor regelingen/betalingen

logo AdAstra 2020 250pxOp maandag 6 maart gaat de inschrijving voor de bardiensten open. Via de KNLTB clubapp en de knltb website is het mogelijk om je in te schrijven voor de bardiensten. De inschrijving sluit op zondag 12 maart, daarna zullen de eerste bardiensten worden toegewezen. Zorg dat je jezelf voor deze datum hebt ingeschreven, als een toegezen bardienst je niet goed uitkomt dan moet je zelf een vervanger regelen.

52-euro leden en weekend leden moeten 1 bardienst draaien. Regulieren leden waarvan de eerste letter van de achternaam begint met Vi t/m Le moeten er 2 draaien. (Ter verduidelijking: De regeling loopt van de lettercombinatie Vi t/m de letter Z en begint weer bij de letter A t/m de lettercombinatie Le. Dus Vi t/m Z en A t/m Le.)  De overige reguliere leden moeten er 1 draaien.

Op de webpagina van Ad Astra staat meer informatie over hoe het inschrijven werkt. De pagina is via deze link te vinden: https://www.gtpcadastra.nl/index.php/regelingen/bardiensten-inplannen/inplannen-bar-diensten.

Het is dit jaar mogelijk om vervanging te regelen voorafgaand aan de inschrijfperiode. Dit kan een goede optie zijn als je liever geen bardienst wilt draaien. Er zijn leden die deze tegen betaling over willen nemen. Er is een lijst van deze leden te vinden op de site. Door dit vooraf te regelen hoef je jezelf niet meer in te schrijven voor de bardiensten. Meer informatie hierover is te vinden op de website via deze link: https://www.gtpcadastra.nl/index.php/regelingen/vervullen-van-bardiensten/bardienstovername.

Als een bardienst niet goed uit blijkt te komen kun je proberen iemand te vinden om mee te ruilen. Een andere optie is om te kijken of iemand van de overnamelijst je bardienst kan overnemen.

In plaats van het uitvoeren van een bardienst kun je ook een evenement organiseren. Deze kun je ook vinden bij het inschrijven voor bardiensten. Deze dienst heeft de naam 'evenement organiseren'. 2 leden kunnen zich hiervoor inschrijven en het samen organiseren. Dit levert meteen 2 punten op in plaats van 1 waardoor je verder geen bardiensten meer hoeft te draaien.

Op maandag 6 maart om 20:00 kunnen leden bij het clubhuis van Ad Astra langskomen voor hulp met het inschrijven voor bardiensten. Het clubhuis is ook telefonisch bereikbaar op 0182-531346. Gerard van Bentum en Paul Kwakernaak zullen aanwezig zijn om leden te helpen.

Met vriendelijke groet,

Barcommissie Ad Astra