tennis en padel

Zoeken

Huren Padelbaan

- voor niet-leden -

De snelste manier om een PADEL- of tennisbaan bij Ad Astra te huren of te reserveren:

1660410722 QR 62f7db62e2e83

Klik voor regelingen/betalingen

Facebook Ad Astra

logo AdAstra 2020 250pxVanaf 26 maart zullen er weer bardiensten in het clubhuis van Ad Astra worden uitgevoerd. De inschrijving voor (bar)diensten gaat open op maandag 28 februari om 20:00. De inschrijving is gedurende twee weken open.

  • Leden met een normaal lidmaatschap dienen zich in te schrijven voor twee diensten.
  • Zomerleden, 50-euro leden, en weekendleden dienen zich in te schrijven voor één dienst.
  • Het niet inschrijven voor een bardienst kan ervoor zorgen dat u een bardienst toegewezen krijgt. De toegewezen bardienst kan op een erg onhandig moment vallen.

De instructies voor het inschrijven van bardiensten staat op de website van Ad Astra onder "inplannen (bar)diensten". In het clubhuis zal er op maandag 28 februari een helpdesk zijn, van 20:00 - 21:00. Waar Gerard van Bentum en Paul Kwakernaak leden, die moeite hebben met het inschrijven voor bardiensten, zullen helpen . Het is zowel mogelijk om langs te komen, als om te bellen. Het telefoonnummer van het clubhuis is 0182-531346.

Meer informatie over bardiensten is te vinden op de website van Ad Astra onder "regeling bardiensten" en "basis introductie bardienst". Voor meer vragen kunt u bij de barcommissie terecht.

We rekenen op heerlijk en gezellig seizoen!

De Barcommissie