Zoeken

Huren Padelbaan

- voor niet-leden -

De snelste manier om een PADEL- of tennisbaan bij Ad Astra te huren of te reserveren:

1660410722 QR 62f7db62e2e83

Klik voor regelingen/betalingen

Als lid van Ad Astra kan jeugd tot 23 jaar ook vrij spelen en trainen op de parken van de tennisverenigingen Botesa in Bodegraven en De Sluipers in Reeuwijk.

Waar gaat het om?
Samen trainen, samen spelen!
Jeugdleden en jonge senioren in de leeftijd tot 23 jaar die tennissen op de parken van Botesa, Ad Astra of De Sluipers (BAS) krijgen voortaan de mogelijkheid samen te trainen zodat zij een nog grotere uitdaging krijgen om op hun optimale tennisniveau te trainen, de zogenaamde BAS-training. Sparringpartners van gelijke sterkte op dezelfde club kennen elkaar door en door. Om de diversiteit te vergroten en de uitdaging spannender te maken, hebben bovenstaande tennisverenigingen het mogelijk gemaakt ook op elkaars parken te trainen en zelfs buiten de lessen om samen te spelen.

Dus naast het samen trainen, kunnen deze kinderen en jonge senioren ook vrij tennissen met kinderen van de BAS verenigingen op alle drie de tennisparken terwijl ze maar van één tennisclub lid hoeven te zijn. Zo kunnen zij na schooltijd een lekker balletje slaan met hun maatjes uit de klas. Veel kinderen uit de regio zitten namelijk al bij elkaar op de middelbare school.

Spelen op elkaars parken kan iedere dag tot 19:00 uur.

Meer info bij kunt u aanvragen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voordeel van deze nieuwe opzet:

  • Trainen met homogenere groepen, extra uitdaging onderling.
  • Voor elk kind een beter passende groep, omdat een paar kinderen op hun eigen club soms net aansluiting missen.
  • Onbeperkt vrij spelen op de andere parken met medespelers van je eigen niveau en de vriendjes/vriendinnetjes uit je klas. Samen trainen, samen spelen!
  • De groep waarmee gespeeld kan worden, wordt vergroot van ongeveer 100 à 150 jeugdige leden per vereniging naar 300 à 350 tennissers op de drie tennisparken samen.
  • Grotere sociale binding met jeugd uit de regio.