Zoeken

Huren Padelbaan

- voor niet-leden -

De snelste manier om een PADEL- of tennisbaan bij Ad Astra te huren of te reserveren:

1660410722 QR 62f7db62e2e83

Klik voor regelingen/betalingen

bar

Inleiding

Als lid van onze vereniging heeft u de verplichting jaarlijks tijdens het zomerseizoen een aantal bardiensten te vervullen (2 of 3 bardiensten). Het vervullen van 2 of 3 bardiensten geld voor leden met een regulier lidmaatschap. 50 euro leden en zomerleden hoeven slechts 1 bardienst per jaar te doen. Met ingang van 2015 kunt u, als u dat prettiger vindt, in plaats van een verplichte bardienst tevens kiezen voor een goed omschreven vrijwilligerstaak en daarmee voldoet u ook aan uw 2 of 3 verplichtingen.


Hierbij het volgende aangevuld:

  • Het zomerseizoen loopt globaal van laatste zaterdag in maart tot en met medio oktober.
  • Het begin en het einde van het zomerseizoen wordt jaarlijks aan de hand van de weekenden door het bestuur vastgesteld.
  • Voor de bardiensten wordt het zomerseizoen aangevuld met de dagen en tijden, waarop door tennisteams wordt deelgenomen aan de herfstcompetitie en met de dagen van het Open Jeugd Toernooi in de herfstvakantie.


Ten behoeve van het vervullen van bardiensten:

  • maakt de vereniging gebruik van een bardienstprogramma, waarin de leden zelf hun bardiensten en taken kunnen vastleggen.
  • vindt u achter de bar het barboek met de nodige informatie voor het vervullen van uw bardienst/taken;
  • verzorgt de B&EC voor nieuwe leden praktijkinstructie m.b.t. het vervullen van uw bardienst;
  • is door de ALV het Reglement alcoholverstrekking vastgesteld m.b.t. het verstrekken van alcoholische dranken aan de leden.


Coördinator bardiensten.
Het e-mailadres van de coördinator bardiensten luidt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.