Zoeken

Huren Padelbaan

- voor niet-leden -

De snelste manier om een PADEL- of tennisbaan bij Ad Astra te huren of te reserveren:

1660410722 QR 62f7db62e2e83

Klik voor regelingen/betalingen

Over (op)tillen het volgende:

  • U wordt zeer dringend ontraden om lasten, die zwaarder zijn dan 20 kg (*) op te tillen zonder gebruik te maken van hulpstukken of daarbij hulp in te roepen van andere clubleden zodat de per persoon te tillen last weer op een aanvaardbaar niveau komt.
  • Bij het zelf tillen van lasten beneden de 20 kg, wordt u verzocht daarvoor een juiste houding aan te nemen dwz. het bovenlichaam recht overeind houden, door de knieĆ«n zakken, de last aan de onderkant goed vastpakken, voordat u tenslotte de last optilt. Dit om overbelasting aan de onderrug te voorkomen.
  • Bij het zelf verplaatsen van zware lasten zoals meerdere kratten frisdrank, of fusten bier(>50 kg) voor de bardienst bent u verplicht gebruik te maken van de daarvoor beschikbaar gestelde steekwagen.
  • Mocht uw lichamelijke conditie dit niet toelaten, (bijv. in geval van blessures, herstellende van operaties, dames die in verwachting zijn) dan wordt u aangeraden geheel af te zien van het tillen van lasten en hulp in te roepen van andere leden.

(*) De norm van 20 kg is bedoeld voor volwassen heren, voor dames ligt deze grens op 10 kg.