Zoeken

Huren Padelbaan

- voor niet-leden -

De snelste manier om een PADEL- of tennisbaan bij Ad Astra te huren of te reserveren:

1660410722 QR 62f7db62e2e83

Klik voor regelingen/betalingen

tenniskidslogoBeste Tenniskid,

Aankomend jaar zal je gaan spelen in de GROENE kleur. Dit betekent dat je jouw wedstrijden gaat spelen in de Groene competitie op de groene baan en met de groene bal.

Belangrijke informatie voor deze kleur:

  • Spelen wedstrijden op 2 gewonnen verkorte sets. Dit betekent, je speelt elke game bij “deuce” (40-40) een beslissend punt. De set is gewonnen als 1 van de spelers 4 games gewonnen heeft. Bij 3-3 ga je door tot de 5. Bij 4-4 speel je een tiebreak, tot 7 punten met 2 punten verschil winnen.
  • Wordt het 1-1 in sets dan spelen we als 3e set een tiebreak.
  • Je speelt zowel enkelspel als dubbelspel.
  • Goede grootte van de rackets zijn 64 tot 67 cm. (25 en 26 inch).

Naast de competitie zijn er ook toernooien in deze kleur. Ingedeeld in groen 2 en groen 1, hierbij is groen 2 voor de beginnende tennissers en groen 1 voor de meer gevorderde tennissers.

Deze indeling is van belang voor het lidmaatschap en deze is gebaseerd op de kleur waarin de wedstrijden gespeeld worden. Dit kan wel betekenen dat er in een andere kleur getraind wordt. Bij twijfel over zaken kan altijd contact opgenomen worden met de trainer.

Tennissen begint met 1 keer in de week trainen en de wedstrijden als competitie en toernooitjes. Als je meer met tennis wilt dan is het leuk om een 2e trainingsmoment in te plannen. Naast de vaste groepstrainingen is het ook mogelijk om privé of in duo te trainen! Optimaal voor de ontwikkeling als speler is voor elke privé training minimaal 1 groepstraining in de week. Zelf thuis oefenen is natuurlijk ook heel leuk. Denk aan spelen tegen een muurtje. Het is een leuke bezigheid, of zelf lange rally’s spelen met je mede tenniskids! In deze doelgroep is het leuk om ook met je tennismaatjes af te spreken en te tennissen! En wat is er dan leuker dan tennisspelletjes op de baan, de minibaantjes op Ad Astra zijn hier ook uitermate geschikt voor.

Belangrijke gegevens:

De groene competitie heeft 7 speeldagen in het voorjaar en 7 speeldagen in het najaar. De data staan vermeld bij Tenniskids KNLTB.

Trainer:

 

Jeugd Commissie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KNLTB:
https://www.tenniskids.nl/

https://www.toernooi.nl/