Zoeken

Huren Padelbaan

- voor niet-leden -

De snelste manier om een PADEL- of tennisbaan bij Ad Astra te huren of te reserveren:

1660410722 QR 62f7db62e2e83

Klik voor regelingen/betalingen

Algemeen
Als je lid bent bij Ad Astra kun je meespelen met de competitie, de bijdrage zit in het all-in abonnement.

De competitie is verdeeld in de World Tour voor de rode, oranje en groene kinderen en landelijke competitie voor de gele kinderen.

Er is een voorjaars- en een najaarscompetitie. De voorjaars competitie loopt van april t/m begin juni en de najaarscompetitie van september t/m oktober. De competitie heeft zes of zeven speeldagen. De Jeugd Commissie moet de teams inschrijven circa vier maanden voor de start. Dit wordt aangekondigd door een email van de JC/info op de website.

Hierin staan ook de speeldata genoemd. World tour en competitie wordt gespeeld op zondag.

Er bestaat een regionale competitie op zaterdag echter dan is het zaak dat we eerst de teams compleet hebben voordat we kunnen inschrijven. In de praktijk hebben veel kinderen al een andere sport op zaterdag.

Speeldag begeleiding
Van ouders wordt verwacht dat ze per toerbuurt bij thuiswedstrijddag van het team speeldagbegeleider zijn. Bij uitwedstrijden is het ook zaak dat een van de ouders erbij is i.v.m. vervoer en het begeleiden van het team De speeldagbegeleider dient een half uur voor aanvang van de eerste wedstrijd aanwezig te zijn om de tegenstanders te ontvangen, de ballen uit te delen, het baanschema te bewaken, op te treden in voorkomende gevallen en de wedstrijdformulieren te verzamelen. Voor de speeldagbegeleiding wordt voor aanvang van de competitie een indeling gemaakt. Voor de speeldagbegeleiders komt een aparte informatiebijeenkomst.

Informatiebijeenkomst
De teamindeling voor de competitie wordt per mail rondgestuurd / gedeeld via de website. Hierop staat ook aangegeven wie de teamcaptain is. In de week voor de start van de competitie organiseren we indien zinvol een informatiebijeenkomst. Hierop worden de formulieren en ballen uitgedeeld, krijg je een toelichting hoe je competitie speelt en kun je de indeling maken voor het rijden/begeleiden en trakteren. Voor de informatiebijeenkomst krijg je een aparte uitnodigingsmail. Mocht je deze twee weken voor aanvang van de competitie nog niet hebben ontvangen, neem dan contact op met je teamcaptain.

 

 

tennis kind