Zoeken

Huren Padelbaan

- voor niet-leden -

De snelste manier om een PADEL- of tennisbaan bij Ad Astra te huren of te reserveren:

1660410722 QR 62f7db62e2e83

Klik voor regelingen/betalingen

Elk seizoen, na de zomervakantie, worden de Jeugd Clubkampioenschappen (JCK) georganiseerd. Deelname aan de JCK is gratis. Het toernooi wordt gelijktijdig met de clubkampioenschappen voor de senioren gehouden, de junioren spelen voornamelijk ’s middags, de senioren ’s avonds.
 
Dit toernooi is bedoeld voor alle jeugdleden. Ook als je nog niet zo lang tennist of niet het talent van Federer of Nadal hebt, kun je meedoen. De indeling is op leeftijd en er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met je speelsterkte. Er wordt, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, gespeeld in de volgende leeftijdscategorieën:

ROOD   6 t/m  9 jaar   mini veld; rode ballen   (enkel)
ORANJE   8 t/m 11 jaar   3/4-veld; oranje ballen   (enkel, dubbel)
GROEN   10 t/m 12 jaar   heel veld; groene ballen   (enkel, dubbel)
GEEL   11 t/m 14 jaar   heel veld; gele ballen   (enkel, dubbel en mix)
GEEL   11 t/m 17 jaar   heel veld; gele ballen   (enkel, dubbel en mix)


Je kunt meedoen aan maximaal drie onderdelen. Hierbij geldt dat je per onderdeel altijd als eerste in je eigen leeftijdscategorie dient deel te nemen. Daarnaast kun je nog deelnemen voor dat onderdeel in een hogere leeftijdscategorie als je dat wilt.

Als het mogelijk is, maken we een troostronde. Als je dan de eerste wedstrijd verliest, kom je in de troostronde terecht en speel je in ieder geval twee wedstrijden. Als je in een poule ingedeeld bent, is er geen troostronde. In dat geval speel je in je poule al minstens twee wedstrijden.

De reglementen en verhinderingsregels worden bekend gemaakt vanaf het moment dat je kunt inschrijven voor de Jeugd Clubkampioenschappen.

Naast de wedstrijden gaat het vooral ook om gezelligheid op de club en elk jaar heeft het toernooi dan ook een thema. Naast de wedstrijden zelf worden er dan ook allerlei activiteiten georganiseerd in dit thema, zoals een BBQ, een clinic, spelletjes, etc.
Kortom: dit mag je niet missen!